Preloader

Projecten

Hieronder treft u enkele projectfoto’s aan. Klik op een foto voor meer foto’s van dat project.

UniKern

UniKern® is een bouw compactplaat welke bestaat uit een massieve kern, symmetrisch voorzien van een decoratieve kleur met  UV-bestendige toplaag. De plaat is 2-zijdig symmetrisch opgebouwd, spanningsvrij, eenvoudig te bewerken en zelfdragend. De collectie bestaat uit een range van RAL- en UNI-kleuren, enkele HOUT-dessins en een ZINK- en CORTEN reproductie, alles uit voorraad leverbaar. UniKern® is 10 jaar gegarandeerd tegen verkleuring en delaminatie en beschikt over de CE-markering volgens EN 438-7.

Toepassingen:
Voornamelijk exterieur toepassingen zoals gevelbekleding, boeiboorden, dak- en gootranden of dakkapellen. UniKern® compact wordt zowel in de woning- als utiliteitsbouw toegepast.

Verwerking en montage:
Raadpleeg de UniKern® brochure voor de juiste verwerking en montage voorschriften. Deze brochure treft u in het monsterboek aan en wordt tevens bij levering van de platen bijgevoegd.

BuildingSuits B.V. is leverancier van bouw compactplaten. Decoratieve gevelbekleding die, als een kostuum bij de mens, de gewenste uitstraling bezorgt en tevens de achterconstructie tegen weersinvloeden beschermt. Compactplaten zijn massieve HPL platen die voor een exterieurtoepassing 2-zijdig voorzien zijn van een UV-bescherming.