Preloader

Projecten

Hieronder treft u enkele projectfoto’s aan. Klik op een foto voor meer foto’s van dat project.

MetalKern

MetalKern® is een compact plaat die bestaat uit een massieve kunststof kern voorzien van 2 echte metaallagen. De plaat is 2-zijdig symmetrisch opgebouwd, spanningsvrij, eenvoudig te bewerken en zelfdragend. De collectie bestaat uit Koper naturel en Aluminium geborsteld. MetalKern® is 10 jaar gegarandeerd tegen delaminatie. Koper is een metaal wat onder invloed van het weer verandert. Er komt een natuurlijk patineerproces op gang. Het Koper verandert daardoor eerst naar roestbruin en uiteindelijk, afhankelijk van de locatie, ontstaat de bekende groen gepatineerde laag. Toepassing van patineerolie vertraagt dit proces aanzienlijk en is vooral voor binnentoepassingen een uitkomst als vingers op het materiaal niet gewenst zijn.

Toepassingen:
MetalKern® compact platen wordt als Exterieur- maar ook als Interieur bekleding toegepast. Doordat het plaatmateriaal eenvoudig door de timmerman op een regelwerk aangebracht kan worden, is een exclusieve gevel binnen ieders bereik.

Verwerking en montage:
Raadpleeg de aanvullende MetalKern® verwerkingsvoorschriften voor de juiste verwerking en montage voorschriften. Deze informatie treft u in het monsterboek aan en wordt tevens bij levering van de platen bijgevoegd.

BuildingSuits B.V. is leverancier van bouw compactplaten. Decoratieve gevelbekleding die, als een kostuum bij de mens, de gewenste uitstraling bezorgt en tevens de achterconstructie tegen weersinvloeden beschermt. Compactplaten zijn massieve HPL platen die voor een exterieurtoepassing 2-zijdig voorzien zijn van een UV-bescherming.